Szabálykönyv
Játékunkban más fantasy szerepjátékokhoz hasonlóan egy általad megalkotott karakter életét irányítod. Ha akarod akkor törpe harcosként vagy félóriás barbárként fedezheted fel Ghalla rég elfelejtett világán a sokezer szörnyet és varázstárgyat. (INGYENES regisztráció)
A játék kezelése roppant egyszerű. A bejelentkezési oldalon a regisztráció során általad választott azonosítóval, és a jelszavaddal tudsz belépni. Ekkor megjelenik a karaktereid listája, és egyetlen kattintással máris játszhatsz az általad kiválasztott karakterrel.
Ha újabb karakterre vágysz, akkor az Új karakter létrehozása menüpontra kattintva a karaktergeneráló oldalra kerülsz, ahol ki tudod választani a karakter faját, kasztját, megadhatod kinézetét, valamint néhány szükséges információt, és máris játszhatsz.
A játék folyamán nem kell megjegyezned a különböző parancsok nevét, tárgyak, szörnyek számát mint levelezős játékainkban. Minden lehetséges választási lehetőséged megjelenik a képernyőn és egyetlen egérkattintással folytathatod a kalandozásodat. Az alábbi oldalakon megismerkedhetsz a játékkal.
A Kalandok Földjét bármikor INGYEN kipróbálhatod. Az ingyenes karakter majdnem minden szolgáltatását élvezheti a játéknak. Két lényeges korlátozás van: az ingyenes karakterrel nem lehet tárgyat átadni, és ingyenes karakter nem léphet ki az első zónából. Szintkorlátozás nincs, annyit játszol, amennyi jólesik.

INGYENES regisztráció

Azonosító:
A regisztráláshoz meg kell adni egy azonosítót. Ehhez kapod majd a jelszót, és ezekkel fogsz tudni a rendszerbe belépni. A belépés után azonnal indíthatsz karaktereket magadnak. Az azonosítónak legalább 6 karakteresnek kell lennie. A kis és nagybetűk számítanak. Javasoljuk, hogy ide ékezetes betűt ne írj! Az itt megadott azonosítót jól jegyezd meg, mert ha elfelejted, nem fogsz tudni játszani!
E-mail cím:
Fontos, hogy ide egy biztosan működő címet irjál. A Regisztrációs lap elküldése után egy e-mailt küldünk neked az általad megadott címre. Ez tartalmazza a bejelentkezéshez szükséges jelszót. Ezek nélkül nem fogsz tudni játszani!
Neved:
Kitöltése nem kötelező, de megköszönjük, ha megadod a valódi neved. (Az esetleges problémás befizetések azonosítását nagyban megkönnyítheti, ha megadod a neved.)

Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor kattints ide.

 
| Beholder Kft. | Kontakt |
Copyright 2002 - 2006 Beholder Kft. Minden jog fenntartva. Impresszum